ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατατοπίσουμε και να απαντήσουμε σε όλες σας τις απορίες, σχετικά με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, τα έσοδα κ.λ.π.

Επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας:

Επίσκεψη στο χώρο σας

Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας για να αξιολογήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, πάντα με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας. Σας προτείνουμε όλες τις λύσεις και σας αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε μίας, ξεχωριστά.

Δωρεάν μελέτη και οικονομική προσφορά

Προσεγγίζουμε το κάθε έργο ξεχωριστά, με βάση τα ειδικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του. Μελετούμε διεξοδικά όλα τα στοιχεία, υπολογίζουμε ξεχωριστά τα έσοδα και τα έξοδα με κάθε συνδυασμό προϊόντων, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε το κέρδος σας!
Με την Lamda Energy, θα είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, πριν καν ξεκινήσει η εγκατάσταση του συστήματος.

Διεκπεραίωση διαδικασιών ΔΕΗ

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλα τις διαδικασίες που χρειάζονται με διάφορες υπηρεσίες, όπως Πολεοδομία, ΔΕΗ κ.λ.π. Απλά μας εξουσιοδοτείτε και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο…

Εγκατάσταση συστήματος

Προχωράμε στην εγκατάσταση του συστήματός σας, κάνουμε τη σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ, ρυθμίζουμε και ελέγχουμε διεξοδικά το σύστημα ώστε να έχει τη μέγιστη απόδοση και σας το παραδίδουμε … με το κλειδί στο χέρι.

Συντήρηση συστήματος

Με τα προγράμματα συντήρησης που παρέχουμε, μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι θα έχετε την μέγιστη απόδοση με την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος. Με τακτικούς ελέγχους και καθαρισμούς, σας εγγυόμαστε τη σωστή και αποδοτική λειτουργία και είμαστε δίπλα σας, για πάντα.